Svet
11 ogledov

Nič več rente za Berlusconijeva dekleta

Italian Prime Minister Silvio Berlusconi gestures as he makes a speech during a Italian Prime Minister Silvio Berlusconi gestures as he makes a speech during a
Italjianski ženskar na finančni dieti

Nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi je sprejel nov finančni ukrep. Lepoticam, ki se udeležujejo njegovih znanih zabav, je ukinil mesečno rento, s katero so plačevale stanovanja na milanski ulici Via Olgettina.

Renta je znašala 2500 evrov mesečno, v stanovanjskem komplesku pa je živelo do 14 deklet, znanih tudi kot „olgetinke“. Dekleta si bodo tako morala denar za stroške bivanja priskrbeti sama.

Finančna dieta

Italijanski mediji to potezo povezujejo s sodnim postopkom glede spolnih odnosov z mladoletno protituko Ruby. Berlusconi je utrpel še precejšen finančni udarec ob ločitvi od druge žene Veronice Lario. Poleg tega so usahnile dividende iz njegovega medijskega imperija in propadlo mu je nekaj  investicijskih projektov. Iz svoje palače, kjer je stanarina znašala 2,1 milijona evrov, se sedaj seli v luksuzno stanovanje v Rimu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.