Svet
22 ogledov

Nikar ne kličite te policistke na pomoč

Policistka Prtscr Youtube
Policistka v enem najbolj nevarnih mest na svetu je dokazala, da je orožje, ki ga nosi, bolj nevarno njej kot pa zlikovcem.

Manaus je mesto v osrčju Amazonije in velja za eno najnevarnejših kriminalnih območij na svetu, saj vsako leto nasilne smrti umre v povprečju več kot 56 ljudi na 100.000 prebivalcev.

Varnostne sile naj bi bile v takšnih okoliščinah delovanja še posebej izurjene za hiter in učinkovit odgovor, vendar pa videoposnetek strelskih vaj dokazuje, da so v enotah tudi pripadniki, ki bi bili verjetno bolj nevarni civilistom ali pa sebi kot pa kriminalcem. 

Članica vojne policije je delovala, kot da ima pištolo prvič v življenju v rokah in da jo pred tem ni nihče podučil osnovnih veščin rokovanja s strelskim orožjem. Najprej je dolgo časa iskala najbolj prikladen način merjenja v tarčo, ko pa je končno pritisnila na petelina, je zaradi tega še krvavela. Zlikovce bi verjetno porazila le tako, da bi ti vmes pomrli od smeha.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.