Svet
189 ogledov

Nismo sami in tu je dokaz

Sirius Youtube
Konec meseca premiera dokumentarca, ki bo dokazal, da "so Zemljo obiskali ljudje iz drugih svetov".

"Čas je, da se izve resnica, nismo sami v vesolju in nismo sami tu na Zemlji." 22. aprila bo v Los Angelesu premierna uprizoritev dokumentarca Sirius, ki ima namen dokazati, da Nezemljani niso le stvar fikcije.

Avtorji z ustanoviteljem centra za proučevanje zunajzemeljske inteligence Stevenom Greerom na čelu trdijo, da so Zemljo že večkrat obiskale druge civilizacije, ki lahko potujejo hitreje od hitrosti svetlobe.


V dokumentarcu trdijo, da Nezemljani niso zlobni, temveč prav zaskrbljeni, kam gre človeški rod. Prepričani so, da je naveza vojske, industrije in finančnega sektorja skrbno skrivala te obiske Nezemljanov, saj bi novo znanje vodilo k neodvisnosti od olja, nafte, jedrske energije, prišla pa bi resnična svoboda.

Napovednik dokumentarca si lahko ogledate na tej povezavi.

Komentarjev 10
  • mph 19:41 07.april 2014.

    Prej bi rekel iz krščanske mitologije, in sicer tisti, ki prebivajo med večnim ognjem globoko doli, vidni predstavnik podzemnega sveta si je sicer na del podobo, za silo podobno človeškemu bitju. Princ teme. :-))

  • mph 19:40 07.april 2014.

    Čeprav ni nobenega dvoma (že po čisti statistiki in kar do sedaj vemo), da so v vesolju razno razne oblike življenje, tudi naprednega, pa sem precej skeptičen, da so obiskali ravno to našo zakotno kroglo v slepem črevesu naše galaksije. ...prikaži več Ko pa napišejo "naveza vojske, industrije in finančnega sektorja skrbno skrivala te obiske Nezemljanov, saj bi novo znanje vodilo k neodvisnosti od olja, nafte, jedrske energije, prišla pa bi resnična svoboda." si ne morem kaj, da se ne bi nasmehnil, da taka ultra napredna rasa ne bi mogla najti načina, da zaobide te državne mafijske organe.

  • privat 07:45 09.april 2013.

    nezemljani...rešite nas