Svet
15 ogledov

Nov avstrijski rekorder po številu žena

Poroka Shutterstock
Gambijec, živeč v Avstriji, je imel štiri soproge, sedem zaročenk, s še petimi dekleti je bil v razmerju.

Sonko Tijan, 28-letni Gambijec, ki živi v Avstriji, je pri naših severnih sosedih postavil nov rekord glede svojih žena; hkrati je imel razmerja s 16-timi različnimi ženskami v različnih delih Avstrije. Bival je v njihovih stanovanjih, se pri njih prehranjeval, sposojal si je na tisoče evrov, ki jih ni nikoli vrnil.

Način življenja se mu je podrl, ko je ena izmed njegovih žena preko Facebooka odkrila, da ni edina, piše Daily Mail. Sonja Maier se je z Gambijcem poročila po le enomesečnem razmerju. Kmalu je zanosila, leto po poroku pa na družbenem omrežju ugotovila, da ni edina soproga svojega moža; našla je žensko z istim priimkom, ki je objavljala fotografije njunega skupnega soproga.

Obrnila se je na policijo, ki je s preiskavo razkrila, da je Gambijec vzdrževal razmerja s 16-timi ženskami, od katerih je bil s štirimi poročen. Najmlajša je stara 22 let, najstarejša 44. Gambijec ima v Avstriji štiri otroke, še dve njegovi dekleti sta noseči.

Posluževal se je vedno iste taktike. Ženske je iskal po lokalih, do njih je bil šarmanten in pozoren. Z njimi je delil zgodbe o svoji kruti preteklosti v Afriki, prežeti z nasiljem. Ko se je z žensko zbližal, je kmalu zaprosil za denarno pomoč,” je povedal avstrijski preiskovalec Patrick Maierhofer, ki je preko medijev pozval še morebitne druge ženske mladega Gambijca.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.