Svet
10 ogledov

Nov napad na Marjanu? Japonki uspelo pobegniti

Marjan pri Splitu Ivana Ivanovic/PIXSELL
Na splitskem Marjanu, kjer je bila konec avgusta okrutno umorjena 31-letna Mehičanka Selena Margarit Graciano, naj bi se pred dnevi zgodil še en napad. Šestindvajsetletni Japonki uspelo pobegniti.

Japonka, ki je počitnice preživljala v Splitu, kljub temu da jo je napad dodobra prestrašil, ni odšla na policijo sama. Incident je opisala v pismu lastnici apartmaja, kjer je bivala.

Pred dobrim tednom se je odločila, da se bo sama sprehodila po Marjanu, kjer jo je po njenih besedah napadel starejši moški.

Brez podrobnosti

"Čuden starejši moški me je ujel na Marjanu, bilo je zastrašujoče," je po poročanju Slobodne Dalmacije zapisala v pismu. Zapisala je, da mu je pobegnila, vendar brez podrobnosti.

Lastnica apartmaja je o vsem skupaj obvestila policijo. Hrvaški mediji pišejo, da se je napad zgodil na istem mestu kot umor Selene, ženski sta približno enako visoki, temnih las in sami na sprehodu. Policija sicer še vedno ni našla Seleninega morilca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.