Svet
1169 ogledov

Zuckerberg napovedal veliko spremembo za uporabnike Facebooka, Instagrama, ...

facebook messenger mobilni telefon
Mark Zuckerberg je napovedal spremembe na platformah, ki jih upravlja.

Eno večjih sprememb bodo občutili uporabniki Instagrama, Facebook Messengerja in aplikacije WhatsApp. Ti si bodo med seboj lahko med seboj pošiljali sporočila ne glede na to, kaj uporabljajo. "Ljudje želijo izbirati, s pomočjo česa bodo komunicirali z drugimi. Vendar morate zdaj, če želite pošiljati sporočila ljudem na Facebooku uporabiti Messenger, v Instagramu Direct in na WhatsApp WhastApp. Uporabnikom želimo dati možnost, da so v stiku s prijatelji na teh platformah s pomočjo tiste aplikacije, ki jo imajo raje," je sporočil Mark Zuckerberg.  

Cilj je, da bi bil njihov način sporočanja združljiv s pošiljanjem besednih sporočil, kar bi omogočilo uporabniku, da pošlje sms-sporočilo nekomu, ki uporablja Facebook Messenger. Seveda pa bodo tisti uporabniki, ki bodo to želeli, lahko imeli vse te račune ločene.

Zuckerberg napoveduje tudi druge spremembe, ki naj bi doletele Facebook, saj si želijo, da bi Facebook postal bolj zasebna platforma. Prepričan je, da se bo v prihodnje komunikacija prevesila v bolj zasebno sfero, kjer se bodo uporabniki počutili varne in kjer njihova sporočila in vsebina, ki jo bodo delili, ne bo ostala vidna za zmeraj. "Sporočil in zgodb ne bomo hranili dlje, kot je treba ali dlje, kot bi uporabnik to želel," med drugim napoveduje Zuckerberg. 

Spremembe naj bi začele stopati v veljavo postopoma, nekatere že v tem letu.  

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.