Svet
20 ogledov

Nove preiskave v primeru McCann

Madeleine McCann Žurnal24 main
Španska policija preiskuje namige, da naj bi se v tamkajšnjem poletnem letovišču Costa del Sol nahajala deklica, ki naj bi bila podobna Madeleine McCann.

Policija je namreč s strani portugalskih kolegov prejela namige, da naj bi se v bližini Malage nahajala McCannova. S preiskavo so spet začeli po ponovnem pregledu dejstev o izginotju deklice.

Skupina detektivov in policistov iz mesta Porto je tako pregledala več sto strani dolg dosje o izginotju McCannove in išče nove dokaze, ki bi jim pomagali odkriti deklico.

Na pomoč jim je maja lani priskočila tudi ekipa policistov britanske Scotland Yard. Portugalski odvetnik staršev Madeleine McCann Rogerio Alves je ponovno odprtje primera izginotja deklice označil za "zelo pozitiven znak"

Madeleine McCann je tretjega maja 2007 okoli desete ure zvečer izginila iz hotelske sobe v portugalskem letovišču Praia da Luz, medtem ko so bili njeni starši na večerji s prijatelji. Od izginotja do danes se je večkrat poročalo o tem, da so deklico videvali po vsem svetu, čeprav se je nato vedno izkazalo, da gre za zmoto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.