Svet
44 ogledov

Novinarka napovedala prihod Nezemljanov

Italijanska novinarka You tube
Reklama za film je dodobra pognala strah v kosti Italijanom. Novinarka je na spletni strani objavila vest, da na zemljo prihajajo Nezemljani.

Reklama za film Poslednji Zemljan je v Italiji povzročila paniko. Novinarka televizije TG3 Maria Kufaro je na internetu objavila vest, da na Zemljo prihajajo Nezemljani, izbrali pa naj bi si ravno Italijo.

V posnetku, ki se je pojavil na spletni strani, je novinarka gledalcem poskušala sporočiti, naj ostanejo mirni, saj razloga za večji preplah ni. Na njihov prihod naj bi opozoril tudi Vatikan v Svetem pismu, obveščena pa naj bi bila tudi italijanska vlada.

Stran so po objavi blokirali

Nekaj časa po objavi je bila stran, na kateri je bil objavljen posnetek, blokirana. Gledalci so bili prestrašeni. Večina ni verjela, da gre le za neslano šalo. Vse skupaj je bilo namreč posneto v studiu. A se je kmalu izkazalo, da odgovorni na televiziji s posnetkom nimajo ničesar in da ga je novinarka posnela v lastni režiji.

Šlo le za reklamo

Dan kasneje se je oglasila še producentska hiša Fandago, ki je gledalce poskušala pomiriti z izjavo, da je posnetek najava za film, ki ga bodo predvajali na prihajajočem beneškem filmskem festivalu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.