Svet
28 ogledov

Nuna rodila, otroku dala ime Frančišek

nuna molitev Shutterstock
Nuna iz Salvadorja, ki živi v Italiji, je pred dnevi rodila sina. V porodnišnico so jo pripeljali, ker je imela krče v trebuhu. Po porodu je dejala, da ni imela pojma, da je noseča.

Po poročanju italijanskih medijev se 31-letna mati in njen 3,5 kilograma težek sin počutita dobro, v porodnišnici v mestu Rieti pa že zbirajo oblačila in prispevke za novopečeno mamico. "Nisem vedela, da sem noseča. Imela sem le bolečine v trebuhu," je po poročanju italijanskih medijev v bolnišnici povedala nuna.

Sinu je dala ime Francesco (Frančišek), ki je eno najbolj priljubljenih imen v Italiji, izbral pa si ga je tudi novi papež.

Nuna živi v samostanu Malih Jezusovih učencev blizu Rietija. Po poročanju medijev se je odločila, da bo otroka obdržala. Ostale nune iz samostana so ob vsem skupaj dejale, da so "zelo presenečene", povzema francoska tiskovna agencija AFP.

Komentarjev 4
  • mph 14:56 18.januar 2014.

    Sveti duh je udaril drugič v zgodovini. :-) Predvidevam seveda, da brez njenega soglasja, kar bi lahko predstavljalo zlorabo ali vsaj mobing na delovnem mestu. :-)

  • lukaz 13:21 18.januar 2014.

    Sigurno je brezmadežno spočela!A bodo morali kondomate v cerkve naštimat?

  • Ferluci 11:33 18.januar 2014.

    Ja, bo treba na sveče natikat kondome...