Svet
8 ogledov

"Obama je najhujši predsednik ZDA"

Ben Quayle se je na Obamo spravil kar v videu, ki ga je posnel za kampanjo. (Fot Žurnal24 main
Sin ne ravno inteligentnega politika Dana Quayleja je oblatil Obamo. Dejal je, da je Obama najhujši predsednik v zgodovini ZDA.

Ben Quayle, sin podpredsednika Dana Quayleja, ki je stal ob boku predsedniku Bushu starejšemu v letih 1988–1992, je verbalno napadel ameriškega predsednika Baracka Obamo. 34-letni Quayle je dejal, da je "Obama najhujši ameriški predsednik v zgodovini ZDA".

Čeprav so Dana Quayleja večkrat označili za enega izmed najbolj neumnih ameriških politikov, saj je redkokdaj odprl usta, ne da bi se pri tem osramotil, pa njegov sin očetovo prepoznavnost izkorišča sebi v prid. Sin človeka, ki je zatrjeval, da se krompir v angleščini črkuje P-O-T-A-T-O-E, se namreč bori za sedež v kongresu Arizone.

Za potrebe kampanje se je predstavil kot družinski človek in se fotografiral z majhnima deklicama, toda novinarji so kmalu odkrili njegovo prevaro. Ben Quayle in njegova žena namreč nimata otrok. Kljub temu pa 34-letni odvetnik uživa veliko podporo republikancev, v videu, v katerem je oblatil Obamo, pa je obljubil, "da bo izgnal hudiča iz Washingtona".

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Preberite si še nekaj izjav Dana Quayleja, ki so nasmejale svet:

"Nedavno sem potoval po Latinski Ameriki in edino, kar obžalujem, je, da se nisem v šoli bolj pridno učil latinsko, saj bi se potem lahko pogovarjal s temi ljudmi."

"Prinašal sem dobre odločitve v preteklosti. Prinašal sem dobre odločitve v prihodnosti."

"Mars se nahaja v isti orbiti kot Zemlja. Je približno enako oddaljen od sonca, kar je zelo pomembno. Videli smo fotografije, na katerih so vidni kanali, in verjamemo, da je tam tudi voda. Torej, če obstaja voda, obstaja tudi kisik. Kar pomeni, da lahko dihamo."

"Holokavst je grozno obdobje v zgodovini našega naroda. V bistvu ne našega, temveč tistega v drugi svetovni vojni. Mislim, vsi smo živeli v tem stoletju. Jaz nisem živel v tem stoletju, temveč v zgodovini tega stoletja."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.