Svet
15 ogledov

Obama šolarju napisal opravičilo

Večerja v beli hiši, Barack Obama EPA
Ameriški predsednik Barack Obama je šolarju napisal opravičilo, ker je ta izostal od pouka, da bi poslušal predsednikov govor.

Učitelj iz ameriške zvezne države Minnesota je bil dodobra presenečen, ko mu je šolar prinesel opravičilo, ki ga je podpisal sam predsednik ZDA Barack Obama.

Učenec Tyler Sullivan je namreč v petek šprical pouk, da bi poslušal Obamov govor pred tovarno v osrednji Minnesoti. Zanimalo ga je predvsem, kako bo njegov oče Ryan, veteran, ki dela v tovarni, predstavil predsednika, ki je v svojem govoru pozval k ukrepom za spodbujanje podjetij k zaposlovanju vojnih veteranov.

Ko je 11-letnik dobil priložnost za rokovanje s predsednikom, mu je povedal, da izostaja od pouka, zato mu je Obama lastnoročno napisal opravičilo, na katerem je pisalo: "Gospod Ackerman, prosim opravičite izostanek Tylerju. Bil je z mano." Na opravičilu je bil tudi predsedniški grb.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.