Svet
5587 ogledov

Obkolila jo je tolpa z motorji: To zmore le mama

Youtube
Obkolila jo je tolpa na motorjih, v glavo so ji uperili pištolo, potem pa je zabrusila. To zmore le mama!

ZDA je zgrozil posnetek napada na mamo dveh otrok. Incident se je zgodil pred mestno hišo v Filadelfiji. Nicki Bullock, 23-letna mama dveh otrok, je dostavljala hrano za UberEats. Na križišču jo je obkrožila skupina motoristov.

Po krajšem prepiru z enim od njih je situacija razplamtela. Eden od članov tolpe je splezal na njen avto, v katerem so bili otroci, in začel skakati po zadnjem steklu. Ko je steklo počilo, je Nicki izstopila iz vozila in poskušala ustaviti napadalca.

Moški se je začel vesti agresivno, izvlekel pištolo in jo voznici uperil v glavo. Nato jo je, kar s čelado na glavi, udaril še v glavo. Pogumna mama pa se ni ustrašila in se je zoperstavila oboroženemu motoristu. Prijela je motor in ga potisnila na tla.

Kasneje je za ameriške medije pojasnila, da se najprej ni želela odzvati, vendar pa je potem, ko je začel moški skakati po njenem avtomobilu in tudi razbil zadnje steklo, morala ukrepati. Pravi, da je to naredila instinktivno, da bi zaščitila svoja otroka. Pravi, da nima nič proti motoristom, da je tudi sama delala v mehanični delavnici, a, da včasih stvari uidejo izpod nadzora.

Policisti so napadalca izsledili in pridržali.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Samo Jaznik 09:37 07.oktober 2023.

    ajaj, vsaj v naslovu prav napišite... ajajaj