Svet
19 ogledov

Obljubljajo, da bodo cenejši in hitrejši

Greycork Indiegogo
Start up podjetje razvija proizvodnjo pohištva, za katero obljublja, da je hitreje postavljivo in cenejše od pohištva švedskega proizvajalca Ikea.

"Ustvarili smo osvežujočo alternativo Ikei," pravi John Humphrey, soustanovitelj in COE podjetja iz Bostona. "Želimo, da bi ljudje imeli kvalitetne materiale s prijaznim nakupovalnim in sestavljalnim procesom, ki ne bodo dragi," je povedal za Bostonmagazine.

Z besedami "Novi standard. Dnevna soba v škatli, sestavljena v nekaj minutah brez orodja," vabijo investitorje k vlaganju v podjetje, ki je na Indiegogo v osmih dneh zbralo okoli 75 tisoč ameriških dolarjev (70 tisoč evrov).

V manj kot štirih minutah brez orodja

Obljubljajo, da je dnevno sobo, ki jo zložena v škatlah srednjih velikosti, mogoče postaviti v manj kot štirih minutah brez orodja ter dodajajo, da je pohištvo v primeru selitve mogoče tudi zelo hitro razstaviti, preseliti in sestaviti na novi lokaciji.

"Ciljamo na kupce, ki se pogosto selijo, želimo jim ponuditi namestitev, ki bo zdržala pet ali več selitev," je za Business Insider povedal Humphrey. Obljubljajo, da je pohištvo narejeno iz kakovostnih materialov z rokom trajanja med 20 in 40 let.

Set za dnevno sobo vključuje kavč in stolček, mizico za kavo, klubsko mizico in knjižne police.

Komentarjev 5
  • Žvižgač 18:29 17.avgust 2015.

    Piše da bo iz kvalitetnih materialov, sedaj moraš uporabiti domišljijo kaj to je, ker o temu nič ne piše, ker šele denar zbirajo od naivnežev, ki bodo delničarji razpršene megle.

  • spenjac 16:15 17.avgust 2015.

    jaz sem se spraševal iz česa bo narejeno, ne s čim....Verjamem pa, da bo izjemno kvalitetno. Še bolj kot Ikea. bahaha

  • Marjan Smrekar 15:43 17.avgust 2015.

    S čim? Z zlobnimi jeziki bo narejeno. Ti zdržijo marsikaj, trpežni in se čudežno sami obnavljajo.