Svet
113 ogledov

Oče pojasnil, kaj je v ozadju posnetka

Robert Kelly Youtube/BBC
Oče dveh otrok, ki sta se pojavila v kadru javljanja v živo na BBC-ju je pojasnil, kaj se je dogajalo v trenutkih, ki so prejšnji teden postali absolutni spletni hit. Posnetek si je ogledalo več kot 85 milijonov ljudi.

"To so komični spodrsljaji," je posnetek pokomentiral Robert Kelly, profesor političnih ved v Južni Koreji. Kot je znano, javljal se je v program BBC-ja, ko sta se njegova otroka nenadoma pojavila v kadru.

Kelly je pojasnil, da ga je hčerka prepoznala na televiziji, ki jo je imela njena mama prižgano v dnevni sobi. Sam se je javljal iz delovne sobe. Hčerka, je dodal profesor, je bila izredno dobre volje, saj je pred tem v vrtcu proslavljala svoj četrti rojstni dan. Sestrici je kmalu sledil še njen 8-mesečni bratec v hojci.

Mama je na televiziji videla, kje sta otroka, vendar ker je slika v sprejemnik prišla z zamikom, je zapoznela tudi njena reakcija. Preden je BBC posnetek objavil na spletu, je vprašal par za soglasje. Oba sta soglašala, posnetek si je ogledalo že več kot 85 milijonov ljudi.

Pred kamero se je danes v bolj lahkotnem intrevjuju postavila cela družina. Povedali so, da so veseli, ker so v smeh spravili tolikšno število gledalcev. 

"Povsem običajna družina smo, vzgajanje dveh majhnih otrok zna biti težavno," je dejal Kelly in dodal: "Zelo imamo radi otroke in prav veseli nas, da je ta smešni video številnim ljudem prinesel smeh na usta." 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Zala
    Zala 19:23 15.marec 2017.

    V prvih komentarjih je bilo navedeno, da je otroke "lovila" varuška. To je šele blamaža za BBC in druge novinarske hiše. Varuška je v resnici profesorjeva žena. Ja, res je, da Evropejka ali Američanka ne bi na kolenih zapirala vrat ...prikaži več in pred tem nizko sklonjena vlekla otroka iz sobe.