Svet
16587 ogledov

Oče se je maščeval hčerinemu fantu, ker jo je prodal v spolno suženjstvo

Ameriška policija
Moški, ki je ubil hčerinega fanta, ker jo je prodal v spolno suženjstvo, je obtožen umora.

John Eisenman je obtožen ugrabitve in umora Aarona Sorensena, poroča časnik Indepentent. Sorensen je sicer Eisenmanovo še mladoletno hčerko, svoje dekle, prodal v spolno suženjstvo. 

Hčerko mu je prodal v suženjstvo

60-letni Eisenman je sicer oktobra lani rešil svojo mladoletno hčer, potem ko je v Seattlu odkril, da je bila žrtev spolne trgovine. Oblasti pravijo, da je potem, ko je svojo hčer varno vrnil v mesto Spokane, izvedel, kje se nahaja 19-letni Sorensen, za katerega je verjel, da je odgovoren za zlorabo njegove hčerke.

Odpeljal se je na naslov Sorensenovega bivališča in čakal, da se pojavi. Nato ga je zgrabil, ga zvezal in vrgel v prtljažnik vozila, so v izjavi zapisali policisti uprave Spokane. "Eisenman je nato žrtev napadel tako, da jo je z zidakom udaril v glavo, nato pa ga je večkrat zabodel. Po umoru je Eisenman odpeljal vozilo na oddaljeno območje v okrožju North Spokane in zapustil avto s truplom v prtljažniku."

Avto je tam ostal do prejšnjega meseca, ko ga je neznana oseba odpeljala v Spokane in ga tam pustila.

Truplo sta odkrila po naključju

Amber Hellmann je za KHQ-TV povedala, da sta njen fant in prijatelj opazila, da je avto dolgo časa stal na istem mestu, kar se jima je zdelo nenavadno.

"Iz neznanega razloga sta se odločila odpreti prtljažnik, nato pa sem zaslišala, kako kričita, da je v njem truplo," je povedala za televizijsko postajo.

Policija sicer meni, da oseba, ki je avto prepeljala v mesto, ni vedela, da je v njem truplo. Menijo, da je bila žrtev ubita že novembra 2020. Eisenman, ki sicer ni imel nasilne ali kriminalne zgodovine, pa je bil zdaj obtožen umora prve stopnje.

Najbolj aktualna črna kronika naših krajev na naši spletni strani.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
 • Marjetica7 19:35 07.november 2021.

  Tudi jaz bi ga brez obžalovanja pokončala. Za take je škoda sojenja, zakon ulice brezplačna in učinkovita pravica

 • Avatar omega_v6
  omega_v6 18:47 04.november 2021.

  Pa mi povejte ali niso zakoni neumni?? Ubiješ lopova,ki ti je hčer prodal za spolno sužnjo in te obsodijo umora!? Morali bi očetu dati še nagrado verjetno je rešil še več deklet spolnega suženstva!!

 • kapibara1 17:17 04.november 2021.

  Upam, da ga je pred smrtjo še kaj mučil !