Svet
10308 ogledov

Oče stokrat posilil svojo hčer in z njo imel kar šest otrok

zloraba, dekle Shutterstock
Na sodišču v Swanseju so obravnavali primer posilstva, kjer je oče večkrat posiljeval svojo hčer ter prav tako k temu dejanju napeljeval njegovega prijatelja.

Moški iz jugozahodnega Walesa je obtožen, da je z eno izmed svojih hčera imel vsaj šest otrok. Obtožnica ga bremeni nezakonitih spolnih odnosov z več hčerami in tudi z deklico, ki jo je rodila ena izmed njih, poroča BBC. Oče je vse obtožbe zanikal. Identitete obtoženca in njegovih žrtev zaradi varstva identitete slednjih na sodišču niso razkrili.

Na drugi dan večtedenskega sojenja so poroti pokazali dokazni video spolnega občevanja s hčerjo, posnet leta 2018. Hči je trdila, da se je zloraba začela kmalu po tem, ko se je preselila k očetu.

"Denar za posilstvo"

Hči je dejala, da jo je oče spraševal o tem, ali je imela s kom kakšna "spolna srečanja", in da ji bo on pokazal, na kakšen način se to počne. Povedala je, da sta nato odšla na plažo, kjer jo je zlorabil.

Dejala je, da je oče nagovarjal tudi svojega prijatelja, da bi z njo imel spolni odnos. Oče jo je odpeljal v prijateljevo hišo, kjer ji je ta ukazal, naj se sleče in stopi na posteljo. Moški jo je nato spolno zlorabil. Hči verjame, da je oče od prijatelja za to početje prejel tudi denar.

Oče naj bi svojo hčer posiljeval "dva do trikrat na teden v postelji, avtomobilu ali na plaži". Oškodovanka pravi, da ne more natančno povedati, kolikorat je prišlo do spolnega napada, ampak da je bilo zagotovo vsaj stokrat. Zloraba naj bi trajala štiri leta.

Zaradi strahu pred "izgubo stika s sorojenci" je oškodovanka večino časa molčala o zlorabi. Odločila se je, da je zdaj pravi čas, da pove kaj se ji je dogajalo, ker so sedaj v družini dekleta te starosti, kot je bila sama, ko se je zloraba začela, in bi rada preprečila, da bi se podobno zgodilo tudi kateri od njenih sester.

Sojenje se nadaljuje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.