Svet
27 ogledov

Očetovi zločini niso preprečili zmagoslavja

Gabby Douglas Reuters
Ameriška telovadka Gabby Douglas, ki je v Londonu prejela dve zlati kolajni, je imela težko otroštvo. Oče je družino zapustil, ko je bila stara devet let, zdaj pa je obtožen tudi zlorabe otroka.

Očeta olimpijske prvakinje Gabby Douglas Timothyja Douglasa je policija prijela v začetku leta. Obtožen je nenasilne zlorabe otroka, vendar ni znano, za koga gre. Na zaslišanju na sodišču v začetku maja se o krivdi ni želel opredeliti. Grozi mu do enega leta zapora in kazen v višini 2.500 dolarjev.

Je pa že pred dnevi Gabby priznala, da je oče njo ter njuni sestri in brata zapustil, ko je bila stara devet let. Njeno mamo in otroke je pustil z goro računov, poroča NY Post.

"Naše odraščanje je bilo težko. Oče nas je zapustil in ni več del naše družine," je dejala Gabby. "Moja mama je morala plačevati položnice. Oče ni plačeval preživnine, saj ni imel denarja. Zagotovo je bilo težko zanjo."

Zaradi pomanjkanja denarja je Gabby razmišljala, da bi pustila gimnastiko, vendar je na srečo ni. V Londonu je namreč osvojila dve kolajni, eno v mnogoboju in eno z ameriško reprezentanco.

Komentarjev 2
  • Žirafa 01:15 10.avgust 2012.

    Ni dovolj, da smetiš s tem tvojim sr**jem, to moraš po vrhu vsega početi še v gnili slovenščini. Raje kakšno knjigo preberi, kak učbenik za nižje razrede osnovne šole ne bi škodil.

  • lolek4321 22:59 09.avgust 2012.

    Vaš komentar je bil odstranjen zaradi neprimerne vsebine. Uredništvo