Svet
122 ogledov

Od deklice zahteval, da si skoplje grob

Peter Scully Youtube
Sojenje pedofilu Petru Scullyju iz Avstralije. Obtožen je posilstev, zlorab otrok in trgovine z belim blagom na Filipinih. Poimenovali so ga za "najhujšega svetovnega pedofila".

53-letni Peter Scully je oče dveh otrok. Obtožen je grozljivih dejanj, ki jih je snemal in prodajal pedofilom širom sveta. Na filipinskem sodišču je v torek odgovarjal za prvih šest od skupno 75-tih kaznivih dejanj, ki mu jih skuša dokazati tožilstvo.

Policija je v preiskavi ugotovila, da je režiral posnetek z naslovom "Daisy - uničenje", v katerem zamaskirani moški in gola ženska mučita in spolno zlorabljata mladoletno deklico. Po pisanju Sydney Morning Heralda so policisti posnetek označili za najbolj grozljiv posnetek otroške pornografije, ki so ga kdajkoli videli pri svojem dolgoletnem boju proti pedofiliji.

Policija je pri preiskavi ugotovila, da je Scully urejal pedofilsko spletno stran z naslovom Zabava brez meja z zlorabljenimi in mučenimi otroki kot glavnimi igralci. Posnetke so preko te spletne strani naročali pedofili širom sveta, zanje so morali plačati deset tisoč dolarjev.

Staršem žrtev, v veliki meri je šlo za otroke revnih staršev na Filipinih, je obljubljal, da bo skrbel zanje in jih šolal. Najbolj grozljiv del obtožnice je primer trupla 11-letne deklice. Izhajajoč iz posnetkov policija trdi, da je deklica, preden jo je pedofil ubil, morala izkopati lastni grob.

Natančno število žrtev pedofila policiji ni znano. Na njegovo sled so prišli šele takrat, ko sta dva otroka, stara 9 in 12 let, uspela pobegniti iz prostorov, kjer je zadrževal otroke, jih snemal in zlorabljal. Tožilstvo za 53-letnika zahtevajo smrtno kazen.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 10:49 26.september 2016.

    v zapor brez možnosti da ga dajo v samico,ga bodo zaporniki že obdelali,takih ne mara nobeden

  • Ferluci 09:25 26.september 2016.

    in predlog naše vlade je odpraviti dosmrtni zapor - češ, da kvari dostojanstvo obsojenega .....

  • Zmago 12:35 24.september 2016.

    Za take je rešitev, .............. uzela ga magla !! Pa za razpečevalce z mamili ......... prav tako !!!Ampak izvozniki "demokracije" to zagovarjajo ????http://www.zurnal24.si/filipinski-predsednik-obamo-oznacil-s-pasjim-sinom-clanek-277225