Svet
19 ogledov

Odgriznil ji je pol obraza in jo ubil

Cerys Marie Yemm Profimedias
34-letni britanski krvoločnež je dva tedna po izpustitvi iz zapora napadel 22-letno dekle in ji praktično odgriznil pol obraza.

34-letni Matthew Williams je zaporno kazen služil zaradi napada na svoje dekle. Po izpustitvi ni dolgo miroval; po le dveh tednih na svobodi je v enem izmed mladinskih hotelov v britanskem Caerphillyju napadel 22-letno Cerys Marie Yemm, ki ji je odgriznil posamezne dele obraza in pojedel zrklo enega očesa. Dekle je bilo na mestu mrtvo.

Kanibala Williamsa so policisti tik po dogodku aretirali, piše Daily Mail. Njegova mama je za BBC povedala, da je njen sin bolnik, ki bi ga morali hospitalizirati. Dodala je, da so mu v zaporu redno dajali zdravila, ki jih na svobodi sam ni jemal. Haluciniral je, slišal glasove in videl stvari, ki ne obstajajo. Bil je agresiven in verjel, da ga ljudje ogrožajo.

Zapornik, s katerim si je Williams delil celico, je povedal, da se je morilec predstavljal kot volk, povedal naj bi mu, da uživa človeško meso. Ostalim zapornikom se je hvalil, da je že pojedel celega človeka. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.