Svet
20 ogledov

Odgriznjeno uho pojedel pes

Britanska policista. Slika je simbolična. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
44-letna ljubosumna Britanka fantu odgriznila 2 centimetra ušesa, ki ga je kasneje pojedel njen pes.

Vse se je začelo v baru v mestu Sutton, kjer sta 44-letna June Thomson, mati petih otrok in njen prijatelj 45-letni Trevor Wainman praznovala njegov rojstni dan. Natakarica je Wainmainu ob njegovem prazniku plačala pijačo, takrat pa je Thomsonova izgubila živce.

Ko je par prišel domov, je June skočila na Trevorja in mu odgriznila 2 centimetra levega ušesa. Košček je izpljunila na tla, nekaj sekund kasneje pa je izginil, saj ga je pojedel njen pes, yorkširski terier Alfie.

"Policija je preiskala vso hišo, a koščka ušesa niso našli nikjer. Slišal sem grizljanje, Alfie je košček pojedel kot piškot," se je pošalil Trevor. ''Takoj sem odšel v dežurno ambulanto, kjer pa mi brez dela ušesa niso mogli pomagati, zato sem se odpravil v bolnišnico" je še povedal Trevor.

Razmetala stanovanje in odšla
Medtem ko je bil Trevor v bolnišnici, je June razdejala stanovanje in odšla. "Pijača natakarice je očitno sprožila vse skupaj, bilo je samo ljubosumje,'' je ob tem dejal Trevor.

Neverjetno zgodbo je britanski The Sun razkril potem, ko se je Thomsonova pojavila na sodišču in priznala krivdo za povzročitev posebno hude telesne poškodbe. Sojenje se bo nadaljevalo 11. februarja. "Ni dovolj teden dni zapora, saj mojega ušesa ne bom dobil nikoli več nazaj. Hočem le pravico," je še dejal prizadeti Trevor Wainman. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.