Svet
17 ogledov

Odkrila, da je bila ugrabljena

Fotografija Carline White danes in iz leta 1987, ko so jo ugrabili iz bolnišnice Žurnal24 main
Nejdra Nance se ni mogla znebiti občutka, da nekaj ni v redu, da ne pripada družini, s katero živi. Ko je začela brskati po preteklosti, je prišla do presenetljivega odkritja.

Nejdro Nance so dolgo mučili občutki nepripadnosti družini, s katero je živela, saj niti po zunanjosti ni spominjala na nobenega družinskega člana. Sumila je, da ženska, ki jo je vzgajala, uporablja lažno številko zdravstvenega zavarovanja, zato se je odločila pobrskati po preteklosti. "Dolgo časa je menila, da ne pripada družini, s katero živi," je dejal tiskovni predstavnik policije Paul Browne.

Ko je začela raziskovati, je stopila v stik z državnim centrom za pogrešane in izkoriščane otroke. Na njihovi spletni strani je odkrila fotografijo, za katero je bila prepričana, da je njena. Center ji je pomagal stopiti v stik z Joy White. Po srečanju se je Nejdra odločila za DNK-test, ki je pokazal, da je Whitova njena biološka mati, njeno pravo ime pa je Carlina White.

Ugrabljena iz bolnišnice
Carlino so ugrabili 4. avgusta 1987, potem ko jo je mati zaradi vročine pripeljala na urgenco bolnišnice v Harlemu. Dve uri po sprejemu je Joy našla prazno posteljico, za hčerko pa se je izgubila vsaka sled.

Očividci so dejali, da so videli neko žensko, oblečeno v sestrsko uniformo, ki je tolažila zaskrbljeno mater in kasneje z dojenčkom odkorakala iz stavbe. O ugrabitvi so se razpisali mediji, stekla je preiskava, a policiji primera ni uspelo rešiti.

Združena z družino
Nejdra se je iz Atlante preselila v New York, kjer živi njena družina, in prevzela svoje pravo ime Carlina White. "Presrečna sem. Kot v filmu je, zame je vse novo," je dejala. Poleg matere se je razveselila tudi 18-letne polsestre Sheene. Čeprav sestri druga za drugo do nedavnega nista vedeli, je bilo ob snidenju videti, kot da bi se poznali že vse življenje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.