Svet
7 ogledov

Odpovedala se je zdravljenju, da je rodila

rojstvo, porod, dojenček Žurnal24 main
Stacie Crimm je zanosila ko je bila stara 41 let. Ko so ji med nosečnostjo diagnosticirali raka na vratu se je odrekla kemoterapiji, da bi rešila svojega otroka.

Stacie je brez kemoterapije zdržala dovolj časa, da je njena hčerkica ugledala luč sveta in da jo je lahko stisnila k sebi. "Dojenčica je vse, kar je imela v življenju," je povedal njen brat Ray Phillips. Njeno veselje o tem, da pod srcem nosi otroka je bilo neizmerno.

Pogoste zdravstvene težave

Kmalu po zanositvi so se ji začele pojavljati zdravstvene težave. Pojavljati so se ji začeli glavoboli, vse slabše je videla,njeno telo se je vse bolj treslo. Zdravniki so ji diagnosticirali raka na vratu, ki je izredno hitro napredoval. Upočasnili bi ga lahko le s kemoterapijo, na katero pa Stacie ni pristala, saj bi to pomenilo, da bi ostala brez svojega otroka.

Bolezen je hitro napredovala

Zaradi hitrega napredka bolezni so jo sprejeli v bolnišnico. Stanje se ji je ves čas slabšalo. Dokler ji nekega dne ni zastalo srce. Zdravniki so jo začeli takoj oživljati, v istem trenutku pa so s carskim rezom reševali dojenčico. Na srečo jim je uspelo rešiti obe.

Ker je medicinsko osebje vedelo, da so Stacie šteti dnevi, se je odločilo, da vsaj enkart vidi svojo hčerko, ki je bila zaradi prezgodnjega rojstva v inkubatorju. Njena sreča je bila nepopisna. Tri dni zatem je Stacie umrla, brez, da bi podpisala hčerkin rojstni list in izdala ime očeta. Skrbništvo nad otrokom je prevzela njena družina.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.