Svet
10356 ogledov

"Odprl sem krsto, a mame ni bilo v njej"

krsta Shutterstcok
Med sorodniki in pogrebniki je izbruhnil prepir, zaradi česar je morala posredovati policija.

V Srbiji odmeva neljubi dogodek, ki se je zgodil v mrtvašnici v bolnišnici v Požegi. Družino 57-letne ženske, ki je umrla pred tremi dnevi, je pri pogrebniku čakalo neprijetno presenečenje, ko so prišli prevzet truplo pokojnice. "Skoraj sem izgubil zavest, ker to ni bila moja mama, ampak neka starejša ženska. Enako je rekla moja sestra, a pogrebniki so na rekli, da je to najina mama, a da se je njen obraz v dveh dneh spremenil in jo je zato težko prepoznati. Seveda jim nismo verjeli," je dogajanje opisal sin. 

"Drugi šok smo doživeli, ko smo videli, da je mama oblečena v moška oblačila. Izkazalo se je, da so jo oblekli v oblačila pokojnika, ki je bil hkrati v mrtvašnici." 

Med družino pokojnice in pogrebniki je izbruhnil prepir, zaradi česar je morala posredovati policija. Policisti so na pomoč poklicali zdravnico, ki je potrdila besede družine. 

Po posredovanju policije in sorodnikov so pogrebniki uredili zmešnjavo. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.