Svet
26 ogledov

Odprla bo račun na ime šestletnega sina, če oba z možem umreta

Nesreča na Hrvaškem Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
Družinska tragedija. V nesreči umrla dvoletnica, oče se bori za življenje, materi se je melanom razširil na notranje organe.

Pred dnevi smo poročali o tragični nesreči, ko je 22-letnica zapeljala v ljudi, ki so čakali na avtobus. Dveletna deklica je takoj umrla, njen oče pa je v bolnišnici in se bori za življenje

A usoda te družine je še precej hujša. Mati Sanela Prispilović je bila namreč ob nesreči v bolnišnici, kjer se je zdravila za rakom, zdaj pa je bolnišnico zapustila, da je lahko storila najtežjo stvar v svojem življenju, pokopala svojo hčerko, in da je lahko s šestletnim sinom, ki je v času nesreče hodil ob očetu in sestrici, a jo je na srečo odnesel brez poškodb, bil pa je priča tej strašni tragediji. 

Mož je v umetni komi, včeraj je imel CT glave, zdravniki pa upajo, da ga bodo lahko zbudili prihodnji teden. 

Če oba umreta, bo odprla račun na sinovo ime

Pogumni materi se je melanom razširil na notranje organe. "Situacija z mojo boleznijo ni prav dobra. No, ampak moram ostati tukaj, da vidim, kaj bo z možem, šele potem bom šla nazaj na zdravljenje, sin pa bo šel z dedkom na Lošinj, dokler Željko ali jaz ne ozdraviva," je novinarju 24sata povedala s tresočim glasom. Ona je nezaposlena, družina je živela le od moževe plače, po tragediji pa se je na Hrvaškem javilo mnogo ljudi, ki so jim pripravljeni pomagati. 

"Hvala vsem, ki nam želijo pomagati. Plačujemo kredit za hišo in ne ostane nam veliko. V ponedeljek bom odprla račun na sinovo ime. Če, Bog ne daj, mož ali jaz izgubiva bitko za življenje, želim, da ima sin vsaj nekakšno finančno popotnico za prihodnost, hiša je pod hipoteko," je dejala pogumna Sanela. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.