Svet
18 ogledov

Odprla krsto, notri pa njena hči – živa

Novorojenček Shutterstock
Dojenčico so po porodu razglasili za mrtvo, njeno truplo pa odpeljali v mrtvašnico. Ker je mama iz Argentine želela svojega otroka videti še zadnjič, je krsto, ki je bila v zamrzovalniku že 12 ur, odprla in šokirana ugotovila, da je hčerka še živa.

"Rodila sem pred tednom dni. Poroda se ne spominjam preveč dobro, saj so me uspavali. Hčer so razglasili za mrtvo in truplo takoj odpeljali v mrtvašnico," pretresena razlaga Argentinka Amalija Bouter. Po dvanajstih urah sta z možem Fabianom Veronom odšla v mrtvašnico, da bi se poslovila od otroka.

"Slišala sem krike in videla, kako se premika. Stopila sem korak nazaj in padla na kolena. Z možem nisva vedela, kaj naj narediva," še dodaja.

Čudežna svetloba

Dojenčica je zdaj še v bolnišnici, a njeno stanje je stabilno. Starši so svojo hčerkico sprva želeli poimenovati Liliana Abihail, a so zdaj ime spremenili v Luz Milagros, kar pomeni čudežna svetloba, še poroča 24sata.

Starši bodo bolnišnico verjetno tožili. Ta se je za dogodek opravičila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.