Svet
12 ogledov

Odprli parkirišče samo za bogate

Parkiranje zaračunajo Pixsell
Hrvati v poletnih mesecih na vse možne načine poskušajo zaslužiti čim več denarja. Tako zasebna zemljišča spreminjajo v parkirišča. Cene se gibljejo od 20 do 100 kun.

Podjetni prebivalci Makarske, Tučepa in Brela so se odločili, da bodo na zasebnih zemljiščih ob obali odprli parkirišča. Čeprav so parkirišča neurejena, se cene gibljejo od 20 do 80 kun na uro.

Zaslužiti poskušajo čim več

Prebivalci Jadrana med turistično sezono ves čas razmišljajo, kako bi lahko v čim krajšem časovnem obdobju zaslužili čim več denarja.

Tako so v Makarski na zasebnih zemljiščih odprli parkirišče za tiste goste, ki s svojimi avtomobili pridejo na plažo. Cene parkiranja se gibljejo od 20 do 100 kun na uro ali za ves dan. Parkirišča pa oglašujejo tudi z raznimi tablami, piše danas.hr.

Pred vstopom na enega izmed parkirišč tako stoji tabla, ki goste v hrvaškem in angleškem jeziku opozarja, da je parkirišče namenjeno samo bogatim. Zanj morajo gosti odšteti 80 kun na dan. Cena pa je enaka tudi za uro parkiranja.

Komentarjev 2
  • 1111 21:55 02.avgust 2011.

    pogledi našo vlado...nobeden nima znanja in vsi bogati...povsod parkirajo...in uničujejo kot termiti....sedaj pa ne vem več komu verjet :D

  • zic 17:38 02.avgust 2011.

    bogastvo se ne meri samo v denarju...lahko si bogat znanja in potem spet lahko tam parkiraš.....življenje je kot poker avtomat, kar vložiš to vn dobiš!!!! Ne glejte bogastva le v denarju! ;))))))