Svet
19 ogledov

Oglas za letovišče z Maddyjino fotografijo

Portugalska policija je primer Madeleine McCann pospravila v arhive. Žurnal24 main
Starša pogrešane britanske deklice Maddy sta bila šokirana, ko sta ugotovila, da neko portugalsko letovišče v oglasu uporablja fotografijo njune pogrešane hčerke.

"Super popust na rezervacije od 400 funtov naprej," se je glasil slogan na eni od spletnih strani pod fotografijo že pet let pogrešane Maddy McCann. Ponudba se je nanašala na letovišče, ki je v bližini portugalskega letovišča Praia da Luz, kjer je izginila tedaj štiriletna Maddy.

Starša pogrešane deklice sta takoj zahtevala umik fotografije, poroča The Sun. "To je zelo žaljivo in neodpustljivo," je dejal njun odvetnik. "To je zadnja fotografije Maddy, preden je izginila. Uporaba fotografije za promocijo letovišča je odurna, nobenega opravičila za to ni," je še dodal.

Predstavniki letovišča trdijo, da niso nikoli naročili oglasa z Maddyjino fotografijo in da tudi nimajo dogovora s spletno stranjo, kjer je bil objavljen, da bi ponujala njihove storitve. Lastniki spletne strani ne želijo dati izjave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.