Svet
15 ogledov

Oglasil se je očetov brat

Ivana Fogadić Facebook
Na Hrvaškem še vedno odmeva primer Ivane Fogadić. Na Facebooku se je oglasil dečkov stric.

Prijatelji 29-letnice še vedno ne morejo verjeti, kako je lahko Ivana sebe in svojega petletnega otroka odpeljala v smrt. Pravijo, da je za svojim nasmehom skrivala strah.

Kot smo poročali, je Ivana umor in samomor napovedala na svoji Facebook strani, kjer je zapisala, da se bo njen Patrik poslej igral med oblaki. “Želela bi se opravičiti svojim staršem; za vsako neprespano noč, ki sem jo povzročila, za vsak strah, ki se je pojavil … Ne jezite se, ker sem storila, kar sem in ne jokajte.

Večer pred izginotjem naj bi Fogadićevo šokiralo sporočilo, ki ga je našla na Facebook strani svojega nezvestega moža. "Ivani je rekel, da je na terenu v Slavoniji, a je bil tisti teden menda na morju. Po vsem tem, kar je pretrpela, je bil to očitno udarec, ki ga ni mogla več prenesti,“ je povedala njena znanka.

Nato je sedla v avtomobil in z njim zapeljala v jezero. Kot je pokazala obdukcija, sta se oba utopila. Namigovanja, da je 29-letnica otroka ubila še preden je z avtom zapeljala v vodo, torej ne držijo.

Za očeta skrbijo psihologi, njegov brat je na Facebooku medtem zapisal: "Mislil sem, da na tem profilu ne bom napisal nič več, a moram se odzvati na nenehne napade in pošastne zgodbe maloumnežev in nekaterih medijev. Ni jim dovolj, da ga je ta tragedija uničila in da mu je bila nasilno odvzeta najpomembnejša oseba v njegovem življenju. Ne, še vedno poskušajo z vulgarnostmi in pristranskimi zaključki diskreditirati mojega brata,” je zapisal in dodal, da nihče ne izpostavlja dejstva, da ni bilo nobenih dokazov o družinskem nasilju. “Maloumneži, ta nasilnež, pijanec je uslišal željo Ivaninih staršev, da oba pokopljejo v njenem rodnem mestu. Povejte mi, kdo od vas ima tako veliko srce, da bi lahko oprostil osebi, ki mu je vzela luč življenja.”

Komentarjev 2
  • kapibara 09:22 13.julij 2015.

    Nasilje je tudi VERBALNO-psihično , NE samo fizično..!!! in takega ga najbolj dojame žrtev.. da je dovolil pokop v rojstnem kraju, mu je pa verjetno tolažba za vse hudo, ker jima je storil.. ?? Iz NIČ ni (je) NIČ..

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 18:35 11.julij 2015.

    A se vam ne zdi,da se mal preveč ukvarjate s tole zblojeno Ivano???Če je ženska bolj verjela FB,kot descu je po moje mal motena,saj bi po tem vzorcu 85% žensk in moških zapeljalo v jezero,in zailsite si,kakšna svinjarija bi bla ...prikaži več v blejskem ali bohinjskem jezeru......