Svet
13 ogledov

Omejitev podaljšali na 15 minut

Spletna stran videoposnetkov YouTube je povečala časovni limit dolžine posnetka Žurnal24 main
Spletna stran videoposnetkov YouTube je povečala časovni limit dolžine posnetka z dosedanjih 10 na 15 minut. Namen naj bi bilo izboljšanje kakovosti portala.

Google Inc., ki ima v lasti najbolj obiskani spletni portal YouTube, s svojo odločitvijo izboljšuje kakovost portala, so zapisali v izjavi za javnost. Podaljšanje časovnega limita je bilo po navedbah spletnega giganta sicer najpogostejša zahteva uporabnikov YouTuba.

YouTube je sicer internetni servis za izmenjavo videoposnetkov, kjer lahko uporabniki objavljajo, pregledujejo in ocenjujejo videoposnetke. Za objavo posnetka je potrebna registracija, medtem ko za pregledovanje to ni potrebno – izjema so le posnetki, ki niso primerni za osebe, mlajše od 18 let.

V skladu s pogoji uporabe lahko uporabniki objavljajo le lastne originalne posnetke ali tiste, za katere imajo dovoljenje lastnika o avtorskih pravicah. Prepovedano je objavljanje kakršnihkoli posnetkov s pornografsko vsebino, nasiljem, kriminalom in pa posnetkov, ki ciljajo na osramočenje, obrekovanje ali oglaševanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.