Svet
36 ogledov

Opazila po 150 km: Triletno hčerko sta pozabila na AC postajališču

francija avtocesta EPA
Družina je bila včeraj na poti na počitnice na francosko riviero, med potjo so se ustavili na avtocestnem postajališču. A ko so odhajali, so se v avto usedli le oče, mama ter brat in sestra, triletno hčerko pa so pozabili na postajališču.

Šele ko sta po 150 prevoženih kilometrih po radiu slišala opozorilo policije, da so na postajališču našli deklico, sta se spomnila na otroka. 

Otroka, ki se je nahajal v območju z igrali, so našli turisti. 

Policija je sporočila, da je deklica znala povedati le, da ima brata in sestro ter da se je družina odpravljala na morje, ko je videla, da je avto naenkrat odpeljal. 

Šele po 45 minutah se jima je posvetilo

Dobrih 45 minut po tem, ko so odpeljali s postajališča, sta starša slišala opozorilo po radiu in šele takrat se jima je posvetilo, da enega od otrok ni v avtu. Poklicala sta policijo in se vrnila k deklici. 

Policisti so starša zaslišali, medtem so deklico oskrbeli na policijski postaji. 

"Slišati smo želeli, kaj bosta o dogodku povedala, govoriti pa smo želeli tudi s tožilcem in ga povprašati, če bo zaradi dogodka ukrepal," so povedali policisti. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • mph 07:22 11.avgust 2015.

    Kateri kodeks pa je zmotil vaš avtomatiziran sistem? Ne bi raje zamenjali aplikacijo, ker ta spušča take res neprimerne, če pa človek samo uporabi malo bolj oster in povsem sicer primeren besedni zaklad za take primer, pa pobriše.

  • marabunta 23:27 10.avgust 2015.

    precej čudno, da vsi štirje niso opazili, da ni otroka v avtu, vse bolj ima človek občutek, da so ga namerno pustili tam, pa so se naknadno premislili in obrnili ter odšli po njega....nemogoče, da je komplet familija tako blesava, ...prikaži več da ne opazi, da nimajo še enega člana v avtu

  • zipo 21:23 10.avgust 2015.

    mene pa zanima, če imaste kakšen dokaz o tem da so pozabli otroka????? pisat neumnosti na žurnalu je izredno preprosto