Svet
27 ogledov

Orgije na srečanju Nata

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Na vrhu Nata v Lizboni orgije v enem najelitnejših hotelov. Gruzijci so priredili zabavo, na kateri je bilo vsaj 80 prostitutk.

Medtem, ko so nekateri državniki na srečanju Nata govorili predvsem o nadaljevanju projekta protiraketnega ščita in boljšem sodelovanju z Rusijo, so predstavniki Gruzije srečanje izkoristili predvsem za zabavo.

Po poročanju portugalskega časnika Correiro da Manha so Gruzijci z nekaj armenskimi kolegi minuli petek organizirali zabavo, na kateri se je znašlo 80 prostitutk. Portugalski medij je še poročal, da so prostitutke pretihotapili v enega najelitnejših lizbonskih hotelov pod pretvezo, da so predstavnice gruzijske oziroma armenske delegacije.

Sarkozyja motil hrup
Ruska Pravda poroča, da so orgije prekinili potem, ko se je nad neznosnim hrupom pritožil francoski predsednik Nicolas Sarkozy, predstavniki francoske delegacije pa so ob tem tudi povedali, da na zabavi ni bilo armenskih kolegov.

Giorgi Baramidze, namestnik gruzijskega premierja in minister za evropske in evroatlantske integracije, je vse navedbe medijev označil za ''neumnost, ki je ne bo komentiral.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.