Svet
4 ogledov

Osemletnici vbrizgavala botoks?

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Američanka, ki je priznala, da je osemletni hčerki vbrizgava botoks, sedaj vse skupaj zanika. Lagala naj bi, ker je želela postati slavna.

Kerry Campbell, 34-letna mati osemletnice, je v oddaji Dobro jutro, Amerika razkrila, da hčerki vbrizgava botoks, saj naj bi tako deklica imela več možnosti za dober rezultat na lepotnih tekmovanjih. Socialne službe so ji deklico nedavno odvzele in jo namestile pri sorodnikih.

V oddaji je nastopila tudi deklica, ki je novinarki potožila, da jo vbodi injekcij bolijo, a da noče imeti gub na obrazu. Kerry naj bi idejo dobila pri drugih materah, ki svoje otroke vozijo na lepotna tekmovanja.

A Kerry naj bi sedaj priznala, da je lagala o tem, da Britney daje injekcije botoksa. Obsedena naj bi bila z resničnostnimi šovi in željo po tem, da postane slavna. Socialna služba zadevo še preučuje, a trenutno nima nikakršnega dokaza, da je Kerry hčerki vbrizgavala botoks, pravi vir blizu socialnih delavcev.

Četudi bi o tem lagala, jo čaka bitka za ponovno pridobitev skrbništva. "Če se izkaže, da hčerki ni dajala botoksa, bo to odprlo čisto nova vprašanja v preiskavi. Če je tako obsedena s slavo in je zanjo pripravljena izpostaviti hčerko, bodo natančno preverili, kakšni so njeni motivi in nameni," pravi vir.

Socialni delavci preiskujejo tudi, kje Kerry dejansko živi. Dosedanja preiskava je pokazala, da 34-letnica uporablja več imen in da bi lahko imela še eno hčerko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.