Svet
50 ogledov

Osla za reklamo poslali v zrak

Nesrečni osel je bil žrtev krutega ravnanja. (Foto: iStockphoto)
1/2
Žurnal24 main
Ruski poslovneži so v krutem poskusu oglaševanja svoje plaže na padalo privezali nič hudega slutečega osla. O neprimernem ravnanju z oslom poročajo malodane vsi večji svetovni mediji.

Padalo, ki je bilo pritrjeno na oslov hrbet, so privezali na čoln in ko je ta pospešil, je osla dvignilo v zrak, poroča Sky News. Očividci poročajo, da je žival prestrašeno rigala, ko je krožila nad glavami plavalcev v Azovskem morju. Po besedah policije so si lokalni poslovneži zamislili, da bi na ta način spromovirali svojo zasebno plažo.

"Žival je tulila, otroci so jokali, nihče pa ni imel toliko pameti, da bi poklical policijo,“ je situacijo opisala predstavnica policije Larisa Tučkova. Namesto tega so ljudje dogodek raje posneli in lokalni časopis zasuli s klici.

Osel je nato na zelo krut način pristal v vodo, kjer ga je čoln vlekel še nekaj metrov, preden so ga napol živega zvlekli na kopno. Poslovnežem sedaj grozi kazenska ovadba zaradi krutosti nad živalmi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.