Svet
54 ogledov

Osumljenec treh umorov se je ustrelili, a preživel

Boris Luketa, osumljen trojnega umora v Šibeniku MUP
Štiriurna pogajanja niso rodila sadov.

Z osumljencem za trojni umor v Šibeniku so se policisti več kot štiri ure pogajali, saj je grozil s samomorom, nato pa je dal pištolo v usta in sprožil. 

"Kljub večurnih pogajanjih je osumljeni dal pištolo v usta in 40 minut čel polnoč sprožil. Policisti so ga poskušali zaustaviti z električnimi paralizatorji, a niso uspeli," je objavila policija. 

Potem, ko je sprožil, so ga s težkimi poškodbami odpeljali v bolnišnico najprej v Šibenik, nato pa so ga premestili v Split, kjer se zdravniki še borijo za njegovo življenje. 

Včeraj popoldan okrog petih so bile v šibeniškem naselju Brodarica v streljanju ubite tri osebe, zakonski par star okrog 70 let ter Ivan Bajić Pajdo, nekdanji telesni stražar kralja zagrebškega podzemlja Zlatka Bagarića

Osumljenega Borisa Luketa so okrog pet ur po umorih našli v bližini kraja zločina, potem, ko so ga policisti našli, pa je več ur grozil s samomorom. 

 

Zaradi pogajanj z osumljencem umora je bila zaprta Jadranska magistrala.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.