Svet
0 ogledov

Osumljenka podobna Victorii Beckham

Na levi fotografija deklice v času izginotja, na desni računalniško obdelana, ka Žurnal24 main
Detektiv, ki preiskuje primer izginule deklice Madeleine McCann, je razkril podrobne informacije o novi osumljenki.

V primeru izginule deklice Madeleine McCann je prišlo do preobrata. Detektiv David Edgar, ki vodi preiskavo, je na novinarski konferenci v Londonu podal podrobne informacije o novem osumljencu. Osumljenka je podobna britanski pevki Victorii Beckham, ima pa avstralski ali novozelandski naglas. Žensko naj bi v španski Barceloni tri dni po dekličini izginitvi videla dva Britanca. Enemu od moških je osumljenka povedala nekaj, kar je zasebne detektive prepričalo, da ima ženska informacije o tem, kjer bi Maddie lahko bila.

Osumljenka je zelo podobna pevki Victorii Beckham. © Flynet/JLP

 
Zadnje informacije, ki ustrezajo dokazom nove priče, ki je opisala nesrečo nekaj dni po dekličini izginitvi, bi tako preiskovalce preusmerile daleč od Portugalske, kjer je maja 2007 izginila takrat skoraj štiriletna deklica. "Pri iskanju Maddie potrebujemo pomoč javnosti. Informacije o nesreči, ki jo je opisala nova priča, znajo biti zelo pomembne," je povedal vir.

Madeleinina starša Gerry in Kate McCann sta, potem ko je portugalska policija primer lani poleti zaradi nezadostnih dokazov in sledi uradno zaključila, najela preiskovalce. Ti so v začetku tega leta poskušali govoriti z obsojenim pedofilom Raymondom Hewlettom , ki je bil v času izginitve blizu portugalskega letovišča Praia de Luz in trdil, da ima podrobne informacije. Do intervjuja ni prišlo, saj je zahteval denarno plačilo. Kasneje je zanikal kakršnokoli vpletenost v dekličino izginitev.

Njena družina še vedno verjame, da je Maddie živa. Izdali so fotografijo, kako bi bila videti po dveh letih.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.