Svet
85 ogledov

Otroci pojedli pitona

Torta v obliki pitona
1/3
North Star Cakes Facebook
Hčerka izdelovalke tort iz Kenta si je za rojstni dan zaželela torto v obliki kače.

Kača na fotografiji je tako realistična, da je morala Francesca Pitcher iz Kenta ob njej napisati: NE PRODAJAM KAČ! Sedemintridesetletna Francesca namreč izdeluje torte, albino burmanski piton pa je delo njenih rok za rojstni dan šestletne hčerke Claudie. Ta si je zaželela grozljivo torto, s katero bi na zabavi prestrašila svoje prijateljčke, piše Daily Mail.

12 ur za dekoracijo

Vse, kar je Pitcherjeva potrebovala, je bila fotografija kače, sicer ene od šestih največjih na svetu – zraste lahko tudi do šest metrov. "Najprej mi je bilo žal, da sem sprejela hčerkin izziv. Fotografije kač na spletu so se mi sprva zdele preveč grozljive, potem pa sem ugotovila, da imajo na koži kar lepe vzorce," je povedala Pitcherjeva, ki se kač zelo boji. Samo za dekoracijo je potrebovala 12 ur, torta pa je velika za šest običajnih.

Kdo dobi kačjo glavo?

S torto so bili zelo zadovoljni otroci na zabavi, ki se kače niso prav nič bali, prav nasprotno: tekmovali so, kdo bo pojedel kačjo glavo. Nekateri starši pa so se torte zelo ustrašili, je za Daily Mail povedala Pitcherjeva: "Nekaterim je bila všeč, nekaterim ne, prav vsi pa so dejali, da je videti kot pravi piton."

Komentarjev 1
  • sara 18:56 17.avgust 2012.

    res huda torta.. sem mislila, da gre za pravega pitona :))