Svet
3401 ogledov

Otroci umrli, ujeti v zamrzovalno skrinjo

Ameriška policija
Ženski, ki sta našli otroke, sta jih oživljali, a je bilo že prepozno.

Otroci, stari šest, štiri in eno leto, so se igrali na domačem dvorišču, kjer je bila tudi zamrzovalna skrinja, ki so jo pustili kar na vrtu. V nekem trenutku so se odločili splezati vanjo. 

Na otroke je takrat pazila mama štiriletnega otroka. Otroci so se igrali na trampolinu. "Šla je v hišo na stranišče in se v hiši zadržala deset ali petnajst minut. Ko se je vrnila, otrok ni bilo nikjer," je dejal šerif Sam St. John. 

Šla je v hišo zbudit babico šestletnega dečka in njegove enoletne sestrice. Pregledali sta hišo, dvorišče, preverili pri sosedu, če so otroci morebiti tam. Po več kot polurnem iskanju sta jih našli v skrinji. 

Otroke, ki v času, ko sta jih našli, niso več dihali, so prepeljali v bolnišnico, a so bili vsi zdravniški napori zaman. 

Policisti dogodek obravnavajo kot nesrečo. Domnevajo, da so otroci zlezli v skrinjo, ki se je za njimi zaprla in zapahnila. 


 

Komentarjev 3
  • Žurnalček 20:26 17.januar 2019.

    Po zakonu se sploh ne smejo več proizvajati ne hladilniki ne zmrzovalniki s kakršnjim koli kljućavnicami . Spomnite se tragedije blizu Škofje Loke , kjer sta se v mesarski hladilnik zaklenila dva fantka ! Iskali so jih mislim da 3 ...prikaži več3 dni ! Od takrat se mora vsak tak hladilnik, ko se ga neha uporabljati , nevtralizirati zaklepanje tako , da se klučavnico razmontira , odbije zasun oz. zaskočnik ! Pazite tisti , ki imate takšne hladilnike za omare za orodje in podobno !

  • AnGus 07:39 16.januar 2019.

    In kje se nahaja to domače dvorišče?

  • Snežinko 07:11 16.januar 2019.

    Smo imeli včasih tako skrinjo, ja: ko si jo zaprl je "hakeljček" sam padel dol in skrinjo zaklenil...