Svet
5243 ogledov

Otroka vrgel iz tretjega nadstropja

Nakupovalni center Youtube
Zakaj se je odločil za takšno dejanje, ne ve nihče.

V Bloomingtonu v ZDA je moški po imenu Emmanuel Aranda pred očmi prič iz tretjega nadstropja nakupovalnega središča vrgel 6-letnega dečka Landena Hoffmana, piše Daily Mail.

Deček je padel z višine okrog desetih metrov. Aranda je takoj po dejanju začel bežati, a policija ga je še preden bi se izgubil v množici uspela prijeti. Aretaciji se je upiral, policistom ni želel povedati svojega imena.

Medtem so na prizorišče hitro prispele reševalne službe, deček je na tleh ležal v mlaki krvi. Načelnik bloomingtonške policije Jeff Potts je potrdil, da je deček s hudimi poškodbami prepeljan v bolnišnico.

Storilec je ostal v priporu; zakaj je dečka vrgel preko ograje, ni znano, po dostopnih informacijah ni poznal nikogar od dečkove družine.

Lokalni mediji poročajo, da ima moški niz podobnih izpadov, med drugim mu je sodišče prepovedalo približevanje trgovskemu centru, kjer je čez ograjo vrgel dečka.

Pred tremi leti so ga prijeli, ker je čez ograjo metal različne stvari, pred tem je razbijal kozarce v enem izmed lokalov centra, spet tretjič je s kozarcem udaril slučajno mimoidočega, neko žensko je brcnil v nogo, ker ni želela kupiti, kar ji je naročil.

S strani družine nesrečnega dečka so medtem prispele informacije, da se še vedno bori za življenje, družinski prijatelji pa so začeli akcijo zbiranja denarja za njegovo zdravljenje. S kampanjo so le v dveh dneh uspeli zbrati več kot 330 tisoč dolarjev.

otrok nasilje Starša iz Paga Svet Kaj sta starša s Paga počela svoji najstarejši hčerki Solze nič ne stanejo. A ko se izlijejo, je čas, da odprete novo stran v knjigi ž Svet Znano, kaj je imel v krvi oče, ki je otroke pometal z balkona

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar Snezianna
    Snezianna 01:40 16.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top