Svet
23 ogledov

Ovce so se najedle marihuane in postale zveri

Ovca Pixell
V dolini Swansea v južnem Walesu beležijo nenavaden primer, povezan z ovcami, ki so naletele na odvržene rastline marihuane in se do sitega najedle. Miroljubne živali so po obroku povsem spremenile svojo nrav.

Rhydypandy je mirna vasica v južnem Walesu, na območju katere so številne farme ovac. Praviloma mirne živali so po poročanju britanskih medijev te dni povsem vznemirile vaščane; divjale so po cestah, delale škodo na vrtovih vaščanov, ena je celo vdrla v domovanje enega in mu popolnoma uničila spalnico.

Predsednik lokalne skupnosti Ioan Richard je za Independent povedal, da vaščani domnevajo, da so se ovce najedle rastline marihuane, ki je bila odvržena ob poti. Streljaj stran naj bi deloval ilegalni laboratorij pridelovalcev te rastline. "Bojim se pomisliti, kaj bi se zgodilo, če bi vse pojedle. Doživeli bi lahko teror psihotični ovac v vsej vasi," je dodal Richard.

Vaščani so o dogodku obvestili policijo, ki je pregledala, da v zapuščeni stavbi, kjer je deloval laboratorij, ni ostankov rastline. Preiskava dogodka sicer poteka naprej.

To ni prvi takšen primer na otoku; že pred meseci so podobnega zabeležili v britanski pokrajini Surrey.

PREBERITE TUDI:

 
Komentarjev 5
  • Avatar Zala
    Zala 16:38 31.maj 2016.

    In kaj je zaužila ali zaužil piseč članka? Nore gobe ali enako kakor bece?

  • Swap 21:42 28.maj 2016.

    Mislim da s tem clankom ste pa res dotaknili tla, in brisanje iz priljubljenih

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:41 28.maj 2016.

    Ma ja ker je marihuana tako neznansko zdrava in dobrobitna za živa bitja kajne?