Svet
25 ogledov

Parodija na instagram

Instagram You tube
Video prikazuje smešno stran uporabe aplikacije za enostavno objavljanje fotografij.

"Poglej ta instagram, pečena jajca po florentinsko, poleg šunke, za začetek limonov kolaček, potem moj telefon iz njih naredi umetnost," so besede, s katerimi se začne video parodija na instagram.

Po Nickelbackovi pesmi z naslovom Photograph jo je z ameriškimi študenti pripravil Matthew Pollock, sicer stvaritelj več popularnih videov, ki so na You Tubu dosegli po več sto milijonov ogledov.

Video gre v enakem stilu naprej, v njem se izmenjujeta moški in ženska:  "To so moji nohti, lepota je v podrobnostih ... " do vrhunca, ko pojeta: "Misliš, da ni dovolj hudo. Počakaj, da bom star 33. Toliko slik otrok, da me boš hotel ubiti ..."

Z njim želijo opozoriti na smešno plat uporabe Instagrama, aplikacije, ki uporabnikom omogoča, da v nekaj preprostih korakih posnamejo fotografije ter jih objavijo na instagram omrežju, ki omogoča povezavo s Facebookom in Twitterjem.

Leta 2010 sta ga začela razvijati Kevin Kevin Systrom in Mike Krieger kot aplikacijo za objavljanje fotografij.

Najprej je bil na voljo le za iPhone, ko so razvili aplikacijo za androidne telefone, pa se je njegova uporaba takoj razširila na več deset milijonov uporabnikov.

Komentarjev 1
  • Unknown 20:31 05.december 2012.

    mar nimajo dans že vsi pametni telefoni pod prvo opcijo t.i. souporabe slike možnost objave na FB, Tweeterju ostalih podobnih da ne rečem ******** omrežjih ... oprosti ma meni res ni do tega da bi lih vsako neumnost objavljal na splet