Svet
8 ogledov

Partnerja ubila s 14-centimetrsko peto

Čevlji z visoko peto Shutterstock
Žensko iz Houstona so obsodili zaradi umora partnerja. Uporabila je nekonvencionalno orožje.

59-letnega partnerja je zabodla, vendar ne z nožem; njeno morilsko orožje je bila skoraj 14-centimetrska peta čevlja. S to ga je zabodla in najmanj 25-krat udarila po obrazu.

Odvetnik 45-letnice je na sodišču trdil, da se je le branila, poroča AP. Ko so ji prebrali sodbo, je pokazala le malo čustev, čeprav ji grozi, da bo morala do konca življenja ostati v zaporu.

Sedela na njem in udarjala

Taksist, ki ju je usodne noči peljal domov, je dejal, da sta se prepirala že med vožnjo. Ko sta prišla domov, se je prepir še stopnjeval, začela sta se prerivati, moški je padel vznak in se poškodoval, obsojenka pa mu je sedla na prsi in udarjala po njem s peto čevlja.

Že med policijskim zaslišanjem se je branila, da ga je udarila le nekajkrat in ni dojela, kako hudo ga je poškodovala, dokler ni videla krvi na tleh. Povedala je, da se je prepir vnel, ker je mislil, da ga bo zapustila, jo napadel, ona pa se je branila z edinim predmetom, ki ga je imela pri roki – s čevlji z dobesedno ubijalsko peto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.