Svet
6151 ogledov

Paru dala večjo porcijo sladoleda, zahvala jo je šokirala

Adrianna Edwards Youtube
Par iz Teksasa se je prijetni natakarici zahvalil na sila neobičajen in radodaren način.

Adrianna Edwards iz Teksasa si bo gotovo letošnje praznike ob zahvalnem dnevu zagotovo zapomnila za vedno. Zaposlena je v restavraciji, do katere mora skoraj vsak dan pešačiti dobre štiri ure, je poročal CNN.

Edwardsova je delala tudi med prazniki in med drugim postregla par, ki jima je namenila malo večjo porcijo sladoleda. Zapletli so se v pogovor in zaupala jima je svojo situacijo. Povedala je, da mora pač plačati račune in jesti, zato toliko časa pešači na delo. Dodala je, da sicer varčuje za svoj avto, ki ji bo prihranil kometre pešačenja.

Moškemu in ženski je prijetna sogovornica s svojo zgodbo očitno segla v srce, saj sta se odločila pomagati. Le nekaj ur zatem, ko jima je postregla in zaupala svoje okoliščine, sta ji kupila avto, in sicer Nissan Sentra, letnik 2011.

"Kupila sva ji avtomobil. Vse, kar želiva je, da se dobra dela nadaljujejo," sta po poročanju CNN-a povedala dobrotnika, ki sta želela ostati anonimna.

Edwardsova je ob njuni gesti zajokala, ekipi CNN-a pa povedala, da se ji še vedno zdi, da sanja in da vsake toliko časa pogleda skozi okno, da se tako prepriča, da je avto res tam.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Janez_53 21:42 02.december 2019.

    Ste pa hudičevo inovativni! ISTI ČLANEK OBJAVITE POD DVEMA RAZLIČNIMA NASLOVOMA!!! A ste vi normalni?