Svet
19 ogledov

Pastor obesil lutko Obame

Obesil Obamo You tube
Kontroverzni pastor Terry Jones, ki ga javnost pozna predvsem zaradi sežiganja korana, je poskrbel za nov incident. Na travniku pred Dove world Outreach Centra je obesil lutko predsednika Obame.

Za takšen podvig se je kontroverzni pastor Terry Jones odločil, ker ameriški predsednik Barack Obama podpira istospolne poroke in pravico do splava. Obešena lutka eni roki drži mavrično zastavo, kot simbol istospolno usmerjenih, v drugi roki pa otroka. Družbo ji dela tudi, "uncle Sam". Za njima pa stoji plakat z napisom "Obama ubija Ameriko".

Pod nadzorom že od leta 2011

The Dove World center je pod posebnim nadzorom že od leta 2011, ko je Jones zažgal kopijo Korana. Njegov takratni podvig je sprožil val protestov v Afganistanu.

Niso ga obesili prvič

To ni prvič, da je nekdo obesil lutko Obame. Leta 2012 je učitelj v šoli na Rhonde Islandu njegovo lutko obesil kar v učilnici. Medtem ko je v Georgiji nekdo obesil lutko Jimmya Carterja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.