Svet
62 ogledov

Penise rezal v študijske namene

Hrvaška policija ob Dravi Marko Jurinec/Pixsell
52-letnik iz Slavonskega Broda, ki je doma shranjeval penise, med policijsko preiskavo vse priznal.

Obskurno zbirateljstvo 52-letnika še naprej pretresa Hrvaško, mediji pa navajajo nove podrobnosti iz policijske preiskave. Moški je policistom vse priznal, dodal pa je tudi pojasnilo: penise je rezal umrlim in jih shranjeval v steklenih posodah v svoji hiši zaradi predmeta anatomije. Trdi, da še študira na medicinski fakulteti. Portal 24sata.hr navaja trditve prijatelja mrliškega oglednika, češ da ne študira in da ni niti nikoli omenjal medicinske fakultete.

Po zaslišanju so ga spustili iz pripora. Moški ima sicer težave z drogami in alkoholom, zaradi družinskega nasilja je bil nekaj časa v zaporu.

"Na bruhanje mi gre"

"Še vedno imam pred očmi sliko tega, kar sem videl v steklenih posodah. Gre za več moških organov. Tedaj se mi je zdelo, da so nabrekli, a po vsemu sodeč niso. Grdo je bilo, delovalo je nerealno in zdaj mi gre ob tej sliki na bruhanje. Ta prostor bi najraje zazidal, žal mi je, da sem sploh kupil hišo," je za 24sata.hr dejal 66-letni Ante Lovrić, ki je od mrliškega oglednika kupil hišo in na grozljivo najdbo naletel med obnavljanjem. 

Ne želijo izkopavanj

Komu penisi pripadajo, bodo le težko ugotovili, zdaj analizirajo tkiva. Je pa že nekaj članov umrlih v bolnišnici v Slavonskem Brodu dejalo, da ne želi, da bi odkopali njihove bližnje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.