Svet
37 ogledov

Pes do smrti pogrizel leto in pol starega otroka

Nevaren pes Shutterstock
V francoski Alzaciji je danes prišlo do hudega incidenta, v katerem je pes napadel otroka, ki je zaradi hudih poškodb umrl.

Kot poročajo francoski mediji je do dogodka prišlo v kraju Epfig jugozahodno od Strasbourga. Pes naj bi bil med napadom na povodcu, pripadal pa naj bi dečkovi družini.

Gre za pasmo ameriški staffordshirski terier, ki v nekaterih državah sodi med nevarne oz. celo prepovedane pasme. Lokalno tožilstvo je že sprožilo preiskavo dogodka.

Komentarjev 9
  • mph 23:40 08.maj 2016.

    Moder, no recimo, a pudelj bi po tvojem do smrti pogrizel otroka?

  • mph 23:40 08.maj 2016.

    Khm, če je res problem samo lastnik in nikoli pes, me prav zanima, če bi ti bilo vseeno bit zaprt v majhnem prostoru s podivjano čivavo ali pa pitbulom ali podobnim. Pa ima prijateljica neverjetno prijaznega pitbula oz. pitbulko, samo ...prikaži več do igre ji je. Ampak, če pa se, kot se lahko človeku, takemu psu kaj premakne v glavi, pa bodo posledice čisto drugačne. Jasno pa je, da nevzgojeni ljudje vzgajajo nevzgojene pse. Obstaja kakšen praktičen način za to preprečit? Jasno, da ne.

  • Janez_53 22:58 06.maj 2016.

    No ja, sedaj si pa izvalil neumnost! Ne moreš pudlja primerjati s takšno mrcino, katere gobec se lahko spremeni v morilsko orožje!