Svet
17 ogledov

Pet mrtvih v krvavem pohodu

ameriška policija Shutterstock
Policija ob žrtvah našla nepoškodovanega triletnika.

Teksaška policija je danes zjutraj prijela 36-letnega moškega, obtoženega krvavega pohoda, ki se je zgodil v ponedeljek zvečer v mestu Terrell, 50 kilometrov od Dallasa.

"Vsi smo v šoku," je dejal šef policije Jody Lay. Streljanje se je po poročanju ameriških medijev zgodilo včeraj ob 17. uri po lokalnem času. Prvo žrtev je policija našla ustreljeno v neki hiši. Med preiskavo je dobila prijavo o še enem truplu v bližini, nato, okoli 22.30, pa je našla še dve trupli. Na postelji v hiši je ležal tri leta star otrok, ki je k sreči ostal nepoškodovan. Med žrtvami je tudi uslužbenka neke trgovine.

Strelec je ubil tri ženske in dva moška, njegova identiteta pa še ni znana. Policija je po večurni iskalni akciji prijela Charlesa Everetta Brownlowa. Moški je, potem ko ga je prestregel helikopter, zbežal iz avtomobila in pobegnil v gozd, kjer ga je policija danes zjutraj prijela.

Motiv pokola še ni znan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.