Svet
22 ogledov

Pet ur pred porodom izvedela, da je noseča

nosečnica spanje Shutterstock
Amanda in Billy iz Tennesseeja sta se štiri leta trudila, da bi dobila otroka. Ko sta že obupala in ga želela posvojiti, je Amanda izvedela, da je noseča, in to le pet ur pred porodom.

Zdravnik jima je aprila povedal, da bosta po več letih končno postala starša. To ne bi bilo nič presenetljivega, če ne bi novice izvedela le pet ur pred porodom.

Amanda je prve popadke, za katere je mislila, da so le napadi, dobila nekaj dni preden je rodila. Omedlela je in zaradi tega pristala v bolnišnici. Ko se je zbudila, ji je zdravnik dejal, da je prišlo do zapletov pri nosečnosti. Vse se ji je obrnilo na glavo, saj ni vedela, da je noseča.

"Sploh nisem čutila, da sem noseča. Prav tako nisem pretirano pridobivala na teži. Vseh devet mesecev sem nosila enako konfekcijsko številko," je dejala Amanda in dodala: " Z možem sva že razmišljala o posvojitvi in potem sva dobila svoje čudežno dete."

Po podatkih vsaka 450. nosečnica za nosečnost izve šele na polovici svoje nosečnosti. Medtem ko vsaka 2.500. izve šele pred porodom. V takšnih primerih je menstruacija redna, zato ženske ne posumijo, da so noseče. Takšni primeri so močno povezani tudi s stresom. 

Komentarjev 4
  • tehnica2012 15:41 10.maj 2012.

    To sem želela povedati - da ženska med nosečnostjo nima menstruacije :)

  • saramara 15:18 10.maj 2012.

    V bistvu se to lahko zgodi, da ima zenska krvavitve med nosecnostjo in si jih lahko zmotno razlaga kot menstruacijo (poznam primer, ko je bila zenska v 4.mescu nosecnosti in ugotovila, da je noseca, vmes pa je imela menstruacijo - ...prikaži več ginekolog ji je kasneje razlozil, da to krvavenje ni bila menstruacija).

  • tehnica2012 14:49 10.maj 2012.

    Ženska, ki je noseča, nima menstruacije!!!!!!!!!!!!!! Malo znanja iz biologije ne bi škodilo ...