Svet
15 ogledov

Petletnici sneg vzel družino

Amsera Reka Youtube
Sneg še naprej pustoši po Balkanu. Zagotovo pa je najbolj prizadel petletno deklico Amsero, ki ji je snežni plaz vzel družino. Punčka se še ne zaveda, kaj se je zgodilo, saj se ničesar ne spomni.

Petletna Amsera Reka je bila edina preživela, ki so jo reševalci našli pod snežnim plazom, ki je zasul hišo na jugu Kosova, v kateri je živela z družino. Reševalci so jo našli prezeblo v rokah njene mrtve matere Garke, poleg so našli še trupla njenega očeta Abdulaha in bratca Amara, ki je bil star le dve leti.

"Ne spominja se ne brata ne staršev, sploh se ne zaveda, kaj je preživela. Pogovarja se z igračkami, ki jih je razporedila po postelji v bolnišnici," je povedal stric male Amsere. Prišel je iz Italije, saj so v snežnem plazu umrli tudi drugi dekličini bližnji sorodniki, poroča 24sata.

Ko se bo deklica spomnila tragedije, bo hudo, pravijo zdravniki. Šok bo tudi, da se bo deklica morala preseliti v drugo državo, saj jo bo najverjetneje k sebi vzel stric, ki živi v Italiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.