Svet
58 ogledov

Petletnik skoraj suspendiran zaradi pištole iz kock

pištola, lego kocke Youtube
Ker rad zlaga lego kocke, je petletnik nič hudega sluteč sestavil tudi pištolo, kar pa je močno zmotilo njegove vzgojitelje.

V podaljšanem bivanju na osnovni šoli v ameriškem mestu Hyannis je petletni deček Joseph Cardosa naredil pištolo iz lego kock, zaradi česar je zabredel v težave.

Njegova starša sta namreč dobila obvestilo v pisni obliki, da njun sin igrače uporablja na neprimeren način, v svarilnem pismu pa so vodilni zapisali še, da ga lahko suspendirajo za štirinajst dni.

"Dali so mi knjigo in mi rekli, da bo suspendiran, če to še enkrat naredi, ter da moram podpisati. Ne morem verjeti, star je pet let," je dogodek opisala razburjena in presenečena mamica Sheila Cruz, ki poudarja, da je njen sin le otrok. A na osnovni šoli njegova dejanja vidijo kot grožnje. Njihovo pojasnilo je bilo, da je, potem ko je pištolo sestavil, z njo lovil sovrstnike in posnemal glasove pištole, vse to pa je nesprejemljivo.

Starša sta poklicala ravnatelja osnovne šole in mu povedala, da se jima zdi, da vzgojitelji in učitelji pretiravajo, vendar jima je ravnatelj podal enako opozorilo.

Komentarjev 1
  • privat 09:22 09.februar 2013.

    to je samo zato..ker si ofarbana španka..