Svet
3760 ogledov

Pijana in zadrogirana voznica povzročila nesrečo, umrla 5-mesečna dojenčica

Alkotest Profimedia Fotografija je simbolična.
Britanska voznica je po španskem otoku Lanzarote vozila pod vplivom drog in alkohola, pri tem pa trčila v skupino turistov - šest jih je poškodovanih, umrla pa je komaj petmesečna dojenčica.

Voznica, ki je v ponedeljek zvečer povzročila nesrečo, je 23-letna britanska državljanka in živi na španskem otoku. Med vožnjo po območju Playe Blance je izgubila nadzor nad vozilom in zapeljala na pločnik, pri tem pa trčila v skupino turistov. Dve poškodovanki, mati in hči, prihajata iz Švedske, ostali pa iz Velike Britanije. Med hujše poškodovanimi sta oče in babica pokojne dojenčice.

Vseh šest je utrpelo različne poškodbe, zato je na kraj nesreče prispelo kar sedem reševalnih vozil. Poškodovane so takoj po prihodu odpeljali v bolnišnico, pri tem pa so zaradi resnosti situacije za eno od poškodovank potrebovali še asistenco s helikopterjem do bolnišnice v kraj Gran Canaria. 

Iz mestne hiše Yaiza so v torek potrdili, da je voznica za testa alkoholiziranosti in drog oba testirala pozitivno. Sodna obravnava bo potekala za zaprtimi vrati. 

Komentarjev 3
  • dare326 16:24 14.marec 2024.

    Lock her, doživljenjsko!

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 11:41 14.marec 2024.

    Angleži v vsem svojem sijaju!!!